LA COMISSIÓ DE FESTES DE VALLIBONA 2.001


Un gran èxit va tenir la revetlla popular que organitzà la Comissió de Festes per a Pasqua. El ball es va perllongar més temps del previst ja que el duet ho feia molt bé i la gent tenia moltes ganes de marxa. Va ser la revetlla més concorreguda de les fetes fins ara per la Comissió 2001. Javier Guimerá fou el guanyador de la mona de Pasqua gegant que es va sortejar. Sara Almudéver Mestre, en el decurs de la revetlla, fou elegida por sorteig reina de les festes 2001., Mareia Meseguer González i Cristina Jovaní Lluvia, dames. Totes tres van rebre per part de la comissió la roba per confeccionar el vestit típic.

Al dia següent, va haver-hi una festa infantil, també molt concorreguda. Es jugà a la cadireta i a portar l'ou amb una cullera. A més, a cada participant se'ls lliurà una minimona, que estava molt bona, fixeu-vos en la foto...

festainfantil2.jpg (16606 bytes)

Quina fam!!

 

festainfantil.jpg (15396 bytes)

Tots amb l'ou a la boca!

festifantil3.jpg (11667 bytes)

A la cadireta!

LA COMISSIÓ 2001 ANIMA A TOTS A PARTICIPAR EN EL LLIBRET DE FESTES APORTANT QUALSEVOL FOTOGRAFIA O TEXT QUE TINGUEU. Envieu-nos-ho a webmaster@vallibona.net

ANTERIORS INFORMACIONS:

SANT ANTONI

La Comissió de Festes portà el bar de la revetlla popular organitzada pels majorals de Sant Antoni, el cap de setmana del 3-4 de febrer. La participació fou excel.lent, la comissió n'està molt contenta. Aprofitant aquesta festa, es va fer una reunió, en la qual es començà a preparar el llibret de festes i es parlà d'alguns dels actes de la programació, com l'actuació de Moniato, un teatre, el parc infantil i una actuació teatral.

VallibonaSAntoni-28.JPG (11097 bytes)

Imatge de la reunió feta el 4 de febrer

La Comissió de Festes celebrà la seua segona revetlla popular el passat 9 de desembre, al pavelló polisportiu. Cliqueu aquí i veure les imatges que vam fer aquell dia.

Si voleu dues grans i llustroses fotos de l'últim sopar de la Comissió, cliqueu aquí

Ja estan a la venda les camisetes de la Comissió, són molt xules. Hi ha camisetes de diferents colors i talles

camisetes.jpg (17748 bytes)

 

floteria.jpg (10859 bytes)

La loteria de Nadal s'esgotà

 

 

La Comissió de Festes 2001 celebrà una reunió a Vinaròs dissabte 4 de novembre per començar a perfilar detalls importants de les festes. Així i després de la reunió que durà tres hores, ja quedà perfilada la programació d'orquestres que vindran a l'agost; hi haurà revetlles per a tots els gustos, comencant el dia de S.Domingo i acabant la vespra de la Mare de Déu d'Agost.

Estan confirmats actes com una exposició d'imatges dels masos i una projecció audiovisual de flora i fauna de la comarca, per J.Manuel Andreu i Albert Rot patrocinat per Temporal Transfer, l'actuació de la coral juvenil "Sant Sebastià", la presència per partida doble del pallasso Moniato, el gran dinar de germanor i una conferència sobre les pintures de l'església, per J.Antonio Gómez y Alfred Gómez.

En la reunió, es parlà també de l'èxit de la loteria, la qual prompte estarà esgotada i de la revetella per al 9 de desembre.

comissio4novc.jpg (25981 bytes)

Aquí veiem José, un dels més competents de la Comissió, sense desmeréixer els altres. A la reunió acudí integrants de la Comissió de Barcelona, Viladecans, La Sénia, Castelló, Vinaròs...

La Comissió de Festes 2001 comença a treballar

Les festes d'agost de 1'any 2001 s'han començat ja ha preparar després que en acabar les passades festes 2000 es constituira la Comissió que les ha d'organitzar. La Comissió 2000 ja ha assessorat els nous organitzadors, els quals han decidit celebrar un primer ball amb un duet el dissabte 7 d octubre (pont de la Diada Valenciana) al pavelló polisportiu. També esta a punt la loteria de Nadal que s'està repartint pertot arreu. La Comissió 2000 ha pensat ja en alguns dels actes que es podrien fer en festes, es parla de 1'actuació d'una coral, una conferència sobre el poble, exposició de fotografies i els tradicionals actes. Així mateix, es col.laborarà amb la nostra associació, la qual cedeix tot l'espai de la web que faça falta i l'Ajuntament. La Comissió 2001 tornarà a reunir-se, després de la primera trobada feta el 18 d' agost, el pròxim dissabte 9 de setembre.

fcomissio2001.jpg (24687 bytes)

La Comissió es reuní el passat 9 de setembre

 

INTEGRANTS DE LA COMISSIO 2001

Juan López, Lluís Esbri, Blanca Pitarch,, Andres Pla, Manuel Querol,, Juan Tena,, Nuria Luciano, J.Emili Fonollosa, J.Vicent Miro, Sofia Martínez, M,Carmen Meseguer, Ramon Martinez, Pilar Orti, Mercedes Pla, M.Carmen Caldes, Delfín Altaba, José Allepuz, José Ibañez, Rosa Mari Queral, Carlos Mestre, Tonica Martorell, José Meseguer, M.José Esbri, Vicent Meseguer i Tere, Sílvia Meseguer, Lolín Beltrán i Emilio Calvo.

 

UN RECORD DE LA COMISSIÓ 2000

Van ser vint-i-cinc els components de la Comissió 2.000:
Manolo Pla, Pili Bernárdez, Ángel Soto, Eva Fonollosa, Rafa Banasco, Imma Fonollosa, José Lorente, Maripaz Santapau, Marcos Garriga, Rosabel Santapau, Miguel Fonollosa, Sonia Pons, Sebastián Ferrer, Anabel Matamoros, Jordi Jiménez, Jordi Arenós, Víctor Serret, Sonia Santapau,Óscar Querol, Laura Segura, Juan Ramón Segura, Miguel Guimerá, Lorena Meseguer, Jordi Martí i Rosa Mari Segura.

 

Comissio2000b.jpg (20524 bytes)
 25 joves integraren l'entusiasta Comissió de Festes 2.000

 

back1_b.gif (9867 bytes)

1mailc.gif (2663 bytes)