LES FESTES 2.010 de VALLIBONA EN VIDEOS i IMATGES

 
Vallibona resum de festes 2010 canal56 on Vimeo.

Per Emili Fonollosa (amb fotos també de l´Ajuntament, Vicent Pla i Sílvia Meseguer)

Extraordinari concert amb l´església plena d´Anna Serret i Tangues Quintet

 
     
 
     

 
El pregoner vallibonenc José Maria no descansa ni en festes d' agost

L´últim dia de festes (missa, paelles, concursos de pintura)

 
     
 
     
 
     
 

La nostra associació AMICS DE VALLIBONA organitzà de nou i amb èxit el concurs de fanalets de meló de moro i el dels balcons engalanats per participar en el rosari de les torxes

 

 
     
 
     
 
     
 

 
La pluja i els trons també participaren en les festes

Rosari

 
     
 
     
 
     
 

Dia de l´aigua

 

 
     
 
 
     
 

Teatre per la Xertolina de Cómics

 
     
 

 

Excursió

Unes 60 persones van participar a l’excursió organitzada pel Col·lectiu Avinsilona de Vallibona, amb col·laboració de l’Ajuntament de Vallibona, dintre del programa de Festes de 2010.A les vuit hores van surtir de la plaça de sant Antoni en direcció per l’antic camí de Rossell fins el Molí la Torre, on van continuar per la pista de les Moles. Una parada tècnica l’organització va oferir begudes refrescants i un poc d’esmorzar als participants. Seguidament va continuar per la pista fins sant Marquet des d’on van tornar al poble.

 
     
 
     
 

SANTA ÀGUEDA

 
     
 
     
 
     
 

SANT DOMINGO

 

 
     
 
     
 
     
 
     
 

Presentació de l´Esquirolet nùmero 3

La nostra revista gratuïta de difusió cultural “L´esquirolet de Vallibona” ha estat editada en aquest mes d´agost, en el seu número tres, amb un increment de continguts, que fa que arribe a les 32 pàgines, quan el primer número només en tenia 20. Esta publicació anual es manté únicament amb els fons de l´associació ja que ni té publicitat ni es ven, recopila tot allò que s´ha esdevingut al llarg de l´any a l´entorn de Vallibona, tant en imatges com en textos. A més, inclou interessants col·laboracions de diverses persones vinculades a la població. La revista s´està repartint tant entre els socis de l´entitat com entre aquelles persones i institucions que se n´han interessat (i que cada vegada en són més). DESCARREGUEU A TOT COLOR TOTA LA REVISTA EN AQUEST ENLLAÇ (pesa 6 megues)


Moments de la presentació i entrega de la revista a l´alcalde

Exposicions d´Armando Sariñena, Ernesto Querol i Conxa Jimeno

 
     
 
     
 

Joves i grans, en festes també juguen i descansen

     
 
     

 JA TREBALLEM EN LA REVISTA Nº 4. SI VOLEU QUE US PUBLIQUEM ALGUN TEXT I/O FOTO PER AL NÚMERO DEL 2011, ENVIEU-NOS-HO A webmaster@vallibona.net o emilifon@telefonica.net  NO TARDEU!!

FESTES DE VALLIBONA 2010

Dissabte 7 d’agost  11:00 h. Missa a Sant Domingo    Tot seguit joies pel voltant de l’ermita

00:00 h. Actuació de l’orquestra “Tarántula”

Diumenge 8 d’agost  10:30 h. Missa   11:00 h. A les antigues escoles, presentació i repartiment de        La revista número 3 “l’Esquirolet de Vallibona”

Dilluns 9 d’agost  8:00   h. Eixida fins a l’ermita de Santa Agueda  10:30 h. Missa i benedicció del terme  22:00 h. Sopar de sobaquillo

Dimarts 10 d’agost 8:00   h. Excursió pel terme i a la tornada esmorzar amb la col·laboració       Del col·lectiu Avinsilona

22:00 h. Reproducció a la plaça Sant Antoni de la pel·lícula  “Avatar”  del director James Cameron 

Dimecres 11 d’agost  18:00 h. Excursió per la Ruta Botànica guiada per Arabogues  21:00 h. Concurs de Tortilles  00:00 h. Actuació del Grup “L’Heura” 

Dijous 12 d’agost: 11:00 h. Parc infantil al poliesportiu municipal  18:00 h. Jocs i xocolatada. “La payasa Carlabass ens vindrà   a contar una història de les muntanyes” patrocinat  pel Rebost 23:30 h. Actuació de l’orquestra “Camaleón” 

Divendres 13 d’agost: 10:00 h. Sardinada patrocinada per Pescados y Mariscos Sisco  11:30 h. Repartiment al poliesportiu de melonets de moro i  Material necessari per a la confecció dels Farolets

20:00 h. Actuació teatral per part de la companyia xertolina  “La xertolina còmics” amb l’obra “Marieta es casa”

22:00 h. Rosari de les Torxes  00:00 h. Actuació del trio “Luz de Luna”

NOTA: Es realitzarà l’assemblea general de l’Associació cultural  “Amics de Vallibona” i l’elecció de l’Esquirolet de l’any                2010. Seguidament, entrega del pergamí de l’Esquirolet 2009   A Federico Guimerà.

Dissabte 14 d’agost: 11:30 h. Dia de l’aigua amb piscolabis patrocinat per l’ajuntament de Vallibona i el  bar El Garcho, tot amenitzat per la charanga “Tremendos”   00:00 h. Actuació de l’orquestra “Vocal Factory” 

Diumenge 15 d’agost: 9:00 h. Inscripció al “ II concurs de pintura ràpida”  10:30 h. Missa en honor a la Mare de Deu d’Agost. 11:00 h. Pintura infantil (organitzat per la tenda el Rebost)  14:30 h. Concurs de paelles

Recordeu les

FESTES 2009

FESTES 2008

 FESTES 2007

FESTES 2006

FESTES 2005

 FESTES 2004