PASQUA 2009 A VALLIBONA

 

Si teniu alguna foto bonica de les pasqües 2.009, envieu-nos-la a webmaster@vallibona.net i la posarem aquí

L´Ajuntament de Vallibona, la Comissió de Festes i el Col.lectiu Avinsilona organitzaren diverses activitats en les passades pasqües perquè tothom s´ho passara millor.A Vallibona s'ha celebrat la Festa de l'Arbre 2009, una activitat educativa mediambiental organitzada pel Col·lectiu Avinsilona, amb la col·laboració del Viver Forestal "Forn del Vidre" i  de l'Ajuntament de Vallibona, 50 persones, la majoria xiquets i xiquetes han plantat arbres i arbusts autòctons a la zona anomenada Santaaguedeta, una capelleta que es troba molt prop de Vallibona, a l'antic camí de Morella a Vallibona.  Encara que el temps amenaçava plujes, l'activitat ha pogut fer-se amb normalitat. Seguint l'agenda cultural vallibonenca a les sis de la vesprada es passà una pel·lícula infatil a la sala cultural municipal de les Antigues Escoles de Vallibona. També es va fer un taller de titelles gegants, a càrrec de “Contes per al nou mil•lenni” i també va haver-cinema infantil, a banda de ball popular, sorteig d´un pernil i proclamació de dames i festers.

 
     
 
     
 
     
 

La nieve fue un divertimento añadido a los días de Pascua, como se ven en esta imagen tomada en el Pla de Santa Àgueda,en los alrededores de la ermita de Santa Águeda, a más de mil metros de altitud, en el término de Vallibona. Una quitanieves actuó en los dos primeros kilómetros de la carretera de Vallibona, por lo que este municipio no quedó incomunicado. También estuvo libre para la circulación la N-232, a pesar de sus dos puertos de montaña, Torremiró y Querol, lo que facilitó que gente de la costa subiera hasta Els Ports y La Tinença a disfrutar de la nieve. Llegaron a caer copos en el casco urbano de Vallibona.


El proper pont de Setmana Santa la Comissió de la Festa de Sant Antoni posà a la venda samarretes per recollir fons per organitzar la Festa del proper any. El preu previst són 10 euros talla adult i 7 euros preu infantil.

Text i Fotos Col.lectiu Avinsilona http://vallibona.ppcc.cat  i http://avinsilona.ppcc.cat i E.Fonollosa, Amics Vallibona

Activitats culturals a Vallibona per Setmana Santa 08

-Divendres 10 d’abril 11.00 h. FESTA DE L’ARBRE Plaça Sant Antoni Organitza: Col•lectiu Avinsilona Col•labora: Ajuntament de Vallibona 18.00 h. PROJECCIÓ DE LA PEL•LÍCULA INFANTIL “RATATOUILLE” Antigues escoles Organitza: Ajuntament de Vallibona. -Dissabte 11 d’abril 12.00 h. VERMUT Organitza: Comissió de Festes 2009 17:30 h. TALLER DE TITELLES GEGANTS a càrrec de “Contes per al nou mil•lenni”. Plaça Sant Antoni Organitza: Ajuntament de Vallibona 23.00 h. DUO Poliesportiu Organitza: Comissió de Festes 2009. -Diumenge 12 d’abril 12.00 h. VERMUT Organitza: Comissió de Festes 2009 17.30 h. JOCS INFANTILS Organitza: Comissió de Festes 2009

LA COMISSIÓ DE FESTES 2.009 INFORMA:

Vallibonencs,Vallibonenques,forasters i no tant forasters Pasqua ja está aquí! El poble ús convida a que paseu les pasques al poble i disfruteu de les activitats que us té preparades la comissió. De moment el dissabte al mig dia estrenem pasqua amb bermut,per la nit farem un Dúo com ja es costum!a mitja part sorteig de la reina i fester major de les festes 2009!Si si,enguany tenim festers majors! Diumenge més vermut,tapeo anticrisis! I per la tarde festa infantil,animem a tots els pares per a qué pujen amb els xiquets i un ou bullit.Ens hu pasarem molt bé decorant-lo! De moment res més,ja qué l'ajuntament també té sorpreses per a tots. No falteu,ens divertirem!

 

Recordeu com van ser: PASQUA 2.008, PASQUA 2.007,  PASQUA 2.006,  PASQUA 2.005PASQUA 2.004 i PASQUA 2.003