LES FESTES 2011 de VALLIBONA EN VIDEOS i IMATGES

(organització de festes: Comissió 2011, ajuntament, Col.lectiu Avinsilona i Amics de Vallibona fotos i vídeos E.Fonollosa, amb la col.laboració tècnica de l´Ajuntament)

127  FOTOS I UNA VINTENA DE VÍDEOS

Vora 250 assistents al magnífic concert oferit per la BIG BAND d´Alcanar, dirigida pel benicarlando Leo Tejedor, en l´últim acte de festes organitzat per AMICS DE VALLIBONA

 
     
 
     
 

 

 CONCURS DE FANALETS DE MELÓ DE MORO I BALCONS ENGALANATS, organitzats per AMICS DE VALLIBONA

 
     
 
     
 

PROCESSÓ DEL ROSARI

 
     
 
     
 


La processó de les torxes canvià d´hora per poder veure el Madrid-Barça

MISSA DE L´ASSUMPCIÓ

 
     
 
     
 

PRESENTACIÓ DE LA NOSTRA REVISTA Nº 4 I LLIURAMENT DEL NOSTRE PREMI ESQUIROLER DE L´ANY (A TEÒFIL PITARCH)

 
Tèofil Pitarch, va rebre el guardó Esquirolet de l´any 2010, atorgat per "Amics de Vallibona", per la seua dedicadió en pro del patrimoni vallibonenc
 
 
     
 
     
 
     
 

FIDEUÀ POPULAR

 

 
     
 
     
 

LLIURAMENT DE TROFEUS I BALL DEL FANALET

 
     
 
     
 
     
 

DIA DE L´AIGUA

 

 
     
 
     
 
     
 
     
 

BERENAR DE LA TERCERA EDAT


 
 
     
 
     
 

ACTES VARIATS


Exposició de Xuso

 
Exposició solidària

 
El fotògraf de Carcaixent, amb vincles familiars amb Vinaròs, Xavi Carrillo ofereix una exposició a Vallibona de fotografies amb sorprenents retocs digitals, fins i tot una d´elles ès mòbil

 
     

 
     

 

     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

SANTA ÀGUEDA


 
 
     
 
     
 
     
 
     
 

ANELLAMENTS
 
 
     
 


Anellament d´aus al riu Servol per l´ornitòleg Joan Castany i en record del centenanri de Miguel Hernández, també per Castany,

 

MISSA DEL BEAT MATIES CARDONA. La nostra associació repartí l´himne al beat


 
 
     
 

PROCLAMACIÓ DE REINES I DAMES


Proclamació de reines i dames a Vallibona
 

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

SANTO DOMINGO

 
Romeria de S.Domingo a Vallibona. Mireu també la inauguració de l´abeurador.

 
     
 
     
 
     
 
     
 

MÉS ACTIVITATS

 
     

 

Exposició de Folguera i Usó: http://youtu.be/CclKUbdb8c8

ACTES DE LA NOSTRA ASSOCIACIÓ PER A LES FESTES 2011

15 d´agost, "AMICS DE VALLIBONA" us oferirà a Vallibona per primera vegada una actuació amb la millor música de jazz a càrrec de la BIG BAND de l´Escola Municipal de Música d'Alcanar.

DIUMENGE 7 D´AGOST
11:00h.
Presentació i repartiment de la revista “L’ Esquirolet de Vallibona”, nº 4, editada per l´Associació cultural “Amics de Vallibona” a les Antigues Escoles.
I després
de la missa es farà entrega del guardó “L´Esquirolet de l´any” a Teofilo Pitarch i Vives, atorgat per l´Associació Cultural “Amics de Vallibona”. 

DIUMENGE 14 D´AGOST
Al matí, repartiment del material per a l´elaboració dels "Farolets de Meló de moro", a càrrec d´“Amics de Vallibona”.
Els nens amb els "farolet de Meló de moro" participaran en la processó.  En acabar la processó, es farà l´entrega de regals a tots els participants.
 

17:00h. Concurs de façanes engalanades pel recorregut de la processó de St. Rosari, convocat per l´Associació “Amics de Vallibona”: 

DILLUNS 15 D´AGOST
19:30h. Actuació de música de jazz amb la BIG BAND DE LA E.M.M.A. (Escola Municipal de Música d´Alcanar).
Director: Leo Tejedor.
Organitza: Associació Cultural  “Amics de Vallibona”.

L´últim dia de festes, és a dir, dilluns 15, dia de la Mare de Déu, a la tarda, “Amics de Vallibona” portem al nostre poble una singular actuació de joves músics d´Alcanar que han format una paculiar banda de música amateur. La Big Band creada per l'Escola de Municipal Música d'Alcanar està formada per una vintena de músics de diferents generacions que recupera l'essència de les big bands més conegudes dels anys 40 i 50 del s. XX. Estàndards del jazz i adaptacions d'altres estils com el soul i el funk. Sonaran Sonny Rollins, Dexter Gordon, James Brown, Bobby Mcferrin, Marc Taylor.... La direcció corre a càrrec del prestigiós músic de jazz benicarlando Leo Tejedor. El seu nom prové de l’anglès i literalment significa gran banda. Altres noms que s’utilitzen son jazz band, stage band o jazz orchestra. Tot i que és poc utilitzat, el terme català més apropiat seria orquestra de jazz. Una big band típica està composta aproximadament per una quinzena de músics i conté saxos, trompetes, trombons, guitarra elèctrica i secció rítmica (habitualment piano,contrabaix, baix elèctric i bateria). Aquesta tipologia de formació musical ha arribat fins a l’actualitat, i són programades per clubs i festivals. A Catalunya n’existeixen diverses. Els festivals de jazz de Terrassa i de Barcelona, i el Festival Internacional de Dixieland de Tarragona són certamens en què habitualment participen. A partir de gener de 2010, començà la big band a l'EMMA. “Amics de Vallibona” vol agrair a la big band canareva les facilitats donades per poder pujar a Vallibona a oferir-nos una actuació.

PROGRAMACIÓ CULTURAL D’ESTIU A VALLIBONA 2011 

30 juliol al 12 d’agost.- Exposició MIGUEL GARCÍA LISÓN «Dibuixant un territori 1941-2004». Sala d’exposicions Antigues Escoles. Horari visita: 11.00 - 14.00 del matí i 18.00 - 20.00 de la vesprada. 

Dissabte 6 d’agost a les 18.00h proyecció dels esbossos més rellevants del nostre territori i presentació de l’obra per Arantxa García, filla del artista.

Miguel García Lisón (1941-2004) era doctor arquitecte, catedràtic d’universitat, pintor reconegut, dibuixant extraordinari, conferenciant amè, president del Centre d’Estudis del Maestrat, impulsor i director d’importants activitats acadèmiques i culturals, i autor de nombroses publicacions.

13 a 19 d’agost .- Exposició AJUDA DIRECTA O.N.G. SAFANÉ «Experiències de cooperació i cultura de pau». Sala d’exposició Antigues Escoles. Horari: 11.00-14.00 i 18.00-20.00h 

L'exposició es compon de fotografies d'Eloisa Aldás i Nacho Canosos que ensenyen de manera molt directa el treball social que esta organització, des de 2009 realitza en el centre social que tenen en Safané.  Un dels edificis construïts ha sigut destinat a una "Casa taller" per a dones amb discapacitat. En ella es realitzen treballs d'artesania, manualitats i alfabetització. A Vallibona a mes de vore l'exposició fotogràfica descriptiva de la labor social realitzada per la O.N.G i de la vida quotidiana de la població, disposem d'un mostra dels treballs que diàriament realitzen les dones i xiquets en la “Casa taller” de Safané, que forma part del  “mercat ambulant solidari”.

Recordeu les FESTES 2010   Vallibona resum de festes 2010 canal56 on Vimeo.

FESTES 2009      FESTES 2008    FESTES 2007   FESTES 2006   FESTES 2005

    FESTES 2004