PASQUA 2010 A VALLIBONA

 

Si teniu alguna foto bonica de les pasqües 2.010, envieu-nos-la a webmaster@vallibona.net i la posarem aquí

 

L´Ajuntament de Vallibona organitzà durant les passades vacances de Setmana Santa diverses activitats culturals, conjuntament amb el Col.lectiu Avinsilona, la Comarca del Maestrazgo, la Universitat Jaume I i la Fundació Isonomia. Va actuar la coral García Julbe de Vinaròs, es projectà un documental sobre els masos, es plantaren arbres, actuà el pallasso Nandet i hi hagué una exposició fotogràfica.

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

 

 

El darrer diumenge 4 d'abril convocats per l'associació cultural Col·lectiu Avinsilona de Vallibona, van participar unes 150 persones en la Festa de l'Arbre. L'activitat que ja es repeteix cada primavera ja fa més de sis anys, consisteix en una plantada popular, en principi dirigida per als xiquets i xiquetes, però també hi participen els pares i les mares que acompanyens als seus fills, i per primera vegada també s'ha vist gent gran que també ha volgut participar junt als seus familiars. La Festa de l'arbre organitzada pel Col·lectiu Avinsilona conta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vallibona, i del Viver Forestal Forn del Vidre que va donar els arbrets i arbusts autòctons, com ara: pins, nogueres, grèvols, carrasques, roures, entre d'altres. El lloc escollit aquest an va ser al voltant de la capelleta de Santa Agueda. En acabar, es va repartir begudes refrescants per calmar la set, perquè el dia va acompanyar amb calor.

 

 

Recordeu com van ser: PASQUA 2.009,  PASQUA 2.008, PASQUA 2.007,  PASQUA 2.006,  PASQUA 2.005PASQUA 2.004 i PASQUA 2.003