FESTES 2002 DE VALLIBONA 

LA COMISSIÓ DE FESTES

comissioromans.jpg (34964 bytes)
Ave César!!!

INTEGRANTS:

Jordi Fonollosa, Mª Sol Querol, Olga Mestre, Jose R. Pitarch, Consuelo Rodríguez, Jean Marc Tesseyre, Ana Ferreres, Elena Querol, Mireia Pitarch, Javi Rodríguez, Adrián Celma, Ana Pilar Besé, Lledó Querol, Rosa Morraja, Lluís, Jordi Meseguer, Carmen Aragonés, Jose Mª Mesguer, Maribel, Miguel Angel Segura, Mª Cinta, Olivier Tico, Cristina Cuartiella, Alex Alonso.

comissiobarra.jpg (32579 bytes) comissiocaixa.jpg (24162 bytes)
Gent molt competent, controlant el xiringuito Anna Pilar, fent de "taquillera" de la beguda

 


Las chicas de la taquilla

 

 


LA FOTO OFICIAL

 

SALUTACIÓ de la COMISSIÓ en el LLIBRET DE FESTES:

En finalitzar les festes del 2001, Emili Fonollosa escrigué un article que s’iniciava tal com transcrivim a continuació:«La aparición de un grupo de jóvenes que ha decidido tomar las riendas para el próximo año fue la guinda para las fiestas de Vallibona que rayaron a gran altura con una participación popular altísima.

El próximo año, la Comisión de Fiestas que ya ha comenzado a gestarse (cada año, se renueva por completo) afrontará el reto de mantener la gran aceptación conseguida en los últimos años, gracias al esfuerzo que en cada ocasión llevan a cabo los grupos de personas que se forman para organizarlas.

Creiem que aquestes paraules no només identifiquen la Comissió de Festes sinó tot un poble, poble petit però que amb l’ajut de tots els que l’estimem volem que no ho sigui més encara. Per això i per que no volem que ens desaparegui aquest tresor tant preuat, vam decidir iniciar ràpidament totes les tasques per aconseguir, mitjançant les festes que són els actes que ens donen a conèixer arreu i que ens fan retrobar-nos tots els anys, unes festes a l’alçada de les dels últims anys, tasca que considerem difícil però que no la refusem. Esperem complir les expectatives que se’ns van plantejar

Mantenint tots aquells actes ja consolidats com tradicionals i esperats per tots cada any, volem incloure aquells que tot i una mica oblidats són senyal identificadora del que som com a poble, tot i que ja hem canviat de segle i tenim noves tecnologies que cal aprofitar. El programa de festes, és un programa més curt en dies que anys anteriors però que vol ser igual o més participatiu que en anteriors ocasions. El treball de tota la comissió juntament amb tots els que hi ha col·laborat d’una o altra manera, es plasma ara en aquest llibre de festes.

Per la nostra part només ens resta desitjar-vos a tots, els que ens acompanyareu aquestes festes i els que des de la distància ho fan amb el cor encongit per no poder venir, BONES FESTES!!

La Comissió

REVETLLA DEL PILAR 2001

Bon començament de la Comissió de Festes 2002. Èxit en la venda de loteria de Nadal, que diuen tocarà segur, original indumentària estrenada en la festa del Pilar i gran èxit de la revetlla del Pilar, amb un trio com a orquestra.

Bar de la revetlla d'El Pilar

Les guapes taquilleres

Anna Pilar venent els tiquets

Sorteig d'un pernil

 

Les notícies   Actes de l'Associació Reina i dames i programa
 Les fotos Les fotos (II) Les fotos (II)

 

back1_b.gif (9867 bytes)

1mailc.gif (2663 bytes)